blacklebron
  • Seni seviyorum çünkü, bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana .. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan ..
  • Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun, yargılamıyorsun beni .. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla, zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun, ne güzel ...
Bir insanı sevmek için kaç nedeniniz olabilir ? Hangi özellikleridir sizi ona bağlayan ?
Sevgiliniz sizin için neden vazgeçilmezdir ? Bir insana hiç sebepsiz aşık olabilirsiniz; ama, onu tanıdıkça sevmek için binlerce neden bulabilirsiniz ..
Mehmet Coşkundeniz 10 numara şairsin ..
8 Responses
  1. mayksisman Says:

    canocan,
    sana şu kadarını söliyim
    aynı insana karşı olan Hayranlılığım yıllar geçtikçe ve onu tanıdıkça giderek zirveye ulaşıyo.. onu çok ama çok fazla beğeniyorum herşeyiyle.. zaaflarıyla seviyorum, komplekssiz oluşunu ve oluşumu seviyoruz karşılıklı, en azından oldukça geniş bir dünya yaratabiliyoruz konuşunca.. üstelik tüm bunlar o ve ben uzaktayken oluyo, yüzyüze olmadan..

    çok ilginç çok..

    ben zaten hiç anlamadım bu işi,
    adı her neyse, mutluyum
    mutluyum
    mutluyum...


  2. U'ur Says:

    simdilikle ne zamandır burlarda deildim de bu aralar geri döndüm kardesim.Merhabalar..

    Gerçi yeni modamız canocan, bende canocan olcam burdan istek yapayım sana. benide canımın yanına 5.1 canocan olarak eklersen cok sevinirim.

    Konunun özüne iğne batıran bi sevdiğimde bende var. karsılıklı sevgimizi bizde yazmıştık.
    bende seviyorum çünkü

    insanın başına gelecek en güzel şey bence birini sevebilmektir..


  3. DRNEFES Says:

    ne senle oluyor ne de sensizz...walla hem beni bağlayan huyları var hem de nefret ettiğim...-'ler +'ları götürüyor...sonuç 0 oluyor malesef..ya da -'li bi sayı...sözüm ona ex sevgilimise...


  4. Zehra Says:

    lebronn günayydınnn:)) bendee sefiyorumm çoook hemdeeeee:)) kimi mi;) yaff herkeşi, herşeyi sefiyorummm :)))))))) hadi hadi uyann günün güzel geçsin;) en güzelinden ;) görüşürüss bıy bıy:))


  5. Adsız Says:

    cano yorum yapamıycam wala bu seferlik böle olsun..


  6. YAZ AYINDA BUTUN BLOGGER SEVGI VE ASK DOLDU :))))))


  7. Adsız Says:

    ben sıgdırmadım hıc,hıc bı at koymadım kendiliğinden oldu genelde sevmek sevildigini anlamak hersekılde cok guzel bi durum bıde sole bı durum var yasanlar halinden anlıoo yasamayanlar melur melur bakıooo....


  8. seviyorum çünkü ...

    onsuz nefes aldığımı hissedemiyorum..

    yaşamak için başka çarem yokh:)))

    onu hergün bi kez daha fazla seviyorum!