blacklebron
Amerika Basketbolu’nun 22 yaşındaki süperstarı, doğup büyüdüğü yer olan Ohio’da maliyeti 15 milyon doları bulacak olan kendi krallığını kurmaya karar verdi.


NBA’DE Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, doğup büyüdüğü yer olan Ohio Eyaleti’nin Summit İlçesi’nde 2 milyon dolara aldığı evi yıktırıp, yerine adeta bir saray yaptırıyor. Yıllık 26 milyon dolar kazanan LeBron’un yeni ‘Krallığı’ 11.815 metrekarelik bir alana kuruldu. Bu, ilçedeki normal bir evin 15 katı büyüklüğünde... Evi, yaşam tarzına göre tasarlayan süperstar, “Orası benim kutsal tapınağım olacak” diyor.


Halkın içinde yaşayamadığını belirten yıldız, amacının Ohio’daki akrabalarından ayrı kalmamak olduğunu söyledi. Medya’dan uzak durmak isteyen ‘Kral’ lakaplı oyuncu, 15 milyon dolarlık sarayını duvarlar ve ağaçlarla kapatacağını söyledi. ‘Alacağım ev, kaldığım sokağın her zaman en pahalı evi olmalı’ diyen LeBron’un, bundan sadece 5 yıl önce annesi ile birlikte 2 odalı bir apartman dairesinde kalması ise bir hayli ilginç! olsa gerek...


2008 yılında tamamlanması beklenen LeBron’un iki katlı, 11 odalı ve asansörlü evinde bakın neler var; 6 yatak odası, 5 banyo, 2 bowling salonu, sinema ve kuaför salonu, akvaryum, 6 garaj, yüzme havuzu ve müzik stüdyosu. Bu bizlere çok enteresan bir hikâye gibi gelebilir, ancak NBA’de San Antonio Spurs’te oynayan Tony Parker ve kız arkadaşı Eva Longaria’nın evlerinde köpekleri için özel bir oda bile var.
Dipnot;
İdolüm olan James gibi ne oldum delisi olmadığım için kendimi sevdim bir kez daha (:

2 Responses
  1. mayksisman Says:

    para işte insanı ne hale getiriyor...


  2. Serra Says:

    Ohio mu, haha ;p
    Kazim bizim eyaLette bu arkada$, tuh Eva`ya da hiC rastLiamadik ama neySe.. ;)

    ~Serra