blacklebron

Okullar bazı yerlerde açıldı bazı yerlerde açılmak üzere .. Herkes okul ihtiyaçlarını karşılama telaşesinde .. Maddi durumu iyi olanlar da var olmayanlarda .. Kimimiz belki hiç böyle bir derdin ortasında kalmadı, kimimiz de aynı pantolonla aynı çantayla aynı silgi ve kalemle yıllarca okudu ..
AMA Bİ ŞEKİLDE OKUDU ..
Ya hiç öğretmen sıcaklığını tatmayanlar .. Ya o tahtayı bugüne kadar hiç göremeyenler ??
YA OKULA HİÇ GİDEMEYENLER ??
üzülüyorum ..
20 Responses
  1. Oya Kayacan Says:

    Üzülme bir tanem. Hareketlen... Elinden ne geliyorsa... Elebaşı ol. Yaratıcı ol. Üzülmeye hakkın yok... Başarmaya kurulmalısın...


  2. mayksisman Says:

    "haydi kızlar okula"


  3. Türkiye halleri !!


  4. Günce Says:

    Hey gidi güzel ülkem hey :( Öğretmen olduğumda,ki umarım seneye bu zamanlar göreve başlamış olucam, bu konuda imkânlarımı zorlıycam ;)


  5. blacklebron Says:

    @oyakayacan/ çalışıyor ve 500 milyona talim ediyorum .. imkanım olsa bunları yazmadan önce herşeyi yapardım .. yine de yapıcam ..

    @triancula/ demekle olmuyo .. ama iyi ..

    @püsküfüt/ hah işte aynen o dediinden ..

    @günce/ hele bi ol yanındayım (:


  6. Adsız Says:

    düşününce insan olduğu yerden memnun olmalı ama deiliz sanırm ama doğuda daha okul ne bilmeyen çocuklar varmış çok üzücü bi durum


  7. moralimi bozdun yaw...akumak güzel şey beee ulan biz okul begenmezdik hoca begenmezdik okula gitmek için can atan var üniversite okumak için can atan var ama maddi imkanlar hayat standartları oyyy oyyyy Türkiye dünya için çok öenemli bir ülke ama bu fakirlige çare bulamazsa bunca emek boşaaa:(((((((((((((((((((


  8. blacklebron Says:

    @pinkmoon(pembeay)/ var gerçekten .. haklısın ..

    @mustafa/ kardeş moralinin bozulmasına gerek yoq .. önemli olan acaba ben ne yapabilirim bu konuda diye düşünüp hareket etmek ..


  9. Unknown Says:

    Türkiye gerçekleri bunlar FAKAT herkes imkanları dahilinde kendi çevresinde mutlaka bir şeyler yapabilir.İlla maddi olması bile gerekmez.İstendikten sonra okadar çok alternatif var ki.....
    (Ben şunu yaptım bunu yaptım diye ahkam da kesmeyeceğim)


  10. Adsız Says:

    Cok haklisin... Ama iste uzulen de biziz, anadoluya gidip ogretmenlik yapmayan da...


  11. blacklebron Says:

    @xprodoksit/ en güzelini yaparsın kardeş .. yapılan iilikler söylenmediğinde katlanarak değer kazanır ..

    @bani/ işte en önemli noktalarından biri bu temas ettiğin için teşekkür ederim ..
    o öğretmenler gitse doğuya zaten devlet de okul yapmayı düşünür .. ama öğretmen olmayan yere okul yapsan neye yarar ? muhtar mı eğitecek çocukları ?


  12. duygu Says:

    :(( bazı yerlerde küçücük kızlar evlerde yardımcı olarak çalıştırılıyor, maaşları babaya gidiyor.
    babalar kız çocukları olduğunda çok seviniyorlar, gelicek paraları düşünüyolar. -ki inanın bu en fazla altı yıl sürüyo- :(((
    bunlar gerçek, biz bu ülkede yaşıyoruz


  13. Zehra Says:

    :( aslında çok istendikten sonra okunabilir be lebron..tamam maddi imkanlar çok zorluyor ama ne bilim işte ya :( ahh be güzelim parası olanlar okumak istemez zorla okumaya teşvik edilirler aileleri tarafından( bunu genel olarak konuşuyorum hepsi için değil tanıdığım birileri için diyorum)..olmayanlar ise bi okuma hevesi bir çalışma azmi ile ekmeğini taştan çıkarıp mendil satıp okuyorlar..ah be lebron okunmak istenince okunuyor..


  14. blacklebron Says:

    @duygu/ yapıyorlar kalpsizler ..

    @eysean/ keşke ..

    @zehra/ dediğim gibi bi şekilde okunuyo ama işte .. :/


  15. Adsız Says:

    bende buyuyunce ınternet cafecı olcam dıooodum ve oldum ama okumakla pek lazla bı alakası yoktu
    ama bu genclerın yolunu acmak lazım yazılarımızı ve maddi desteklerımızı


  16. Unknown Says:

    TAMAM BİR GÖZ ATIN BUNA O ZAMAN TIKLA


  17. blacklebron Says:

    @number_10/ bende öyle düşünüyorum .. sonuçta türkiyeyi kurtarmıycaz ama çam sakızı çoban armağanı gibi ufak tefek güzellikler yapabiliriz ..

    @mf0/ sende para çoq aç önlerini (:

    @xprodoksit/ daha önce de ntv kampanya yapmış ve yüzlerce tıklama yapmıştım bir linke .. bilgisayar bağışında bulunmuştu benim adıma herhangi bir şirket ..
    bundan yaklaşık 6 ay önce buradaki bir okula 4 tane bilgisayar götürmüştük bürodan .. patronum da çoq duyarlı bu konuda .. çocuk esirgeme kurumuna annemle birlikte sürüyle elbise ve ayakkabı topladık ve yolladık .. hatta iswiçredeki yengem bile dayımla bir bavul dolusu ayakkabı ve elbise yollamıştı benim telkinlerimle (:
    bunları kendi yaptıklarımla övünmek için söylemiyorum .. sadece ne yapabilirizin yanıtını vermeye çalışıyorum .. elimizden ne geliyorsa bu eskimiş ve sizin giymek istemediğiniz bir ayakkabı bile olabilir .. herşey olabilir .. götürün verin .. o gülen yüzleri görün ..
    sevgiler ..


  18. U.T Says:

    bunlar derin konular,daha gençsin aşka gel orda herşeyi unutursun :)


  19. Adsız Says:

    ;/
    sabır cano


  20. blacklebron Says:

    @umar/ hocam aşk aşk nereye kadar yahu ((: derin mevzular ii dalmayı seven biri içün ((:

    @alttire/ eywallah diyim anladın ..