blacklebron
Her zamanki gibi günlük olarak takip ettiğim mtlda'nın sitesine girmiş yazısını okuyordum .. Sonra dedim ki bi yorum yapayım . Ana bi de ne göreyim .. Sevgili !?! Damn arkadaşımız mtlda hanım ile benimle ilgili bi konuda laf alışverişindeler .. Ve hiç hoşuma gitmeyen bi yorumla Damn beyefendi !?! mtlda hanıma manalı bişeler sölemiş .. Bu bir savaş olamaz bana yakışmaz ama bişey sorucam herkese ..


ŞU TERSKOSE YAMULURSA DÜZ KÖŞE OlUR MU ?
9 Responses

  1. terskose Says:

    Ahahah.
    Her şey ne kadar eğlenceli ilerliyor.
    Kazım'cım ben zaten tersim yamulmam ama seni yamultmak da istemiyorum. Mtlda'nımla seviyeli bir aşk ilişkim var bi biskrem veriyim aradan çekil ahahah tamam mı canım ? Hadi..


  2. terskose Says:

    Neyse yukarıdaki yorumu boşverirsek özetle durum şu Kazım Bey -fark ettiysen çok kişilikliyim; seviyeli konuşuyorum- ;
    ben şımarık bir gencim ve mtlda'yı çok severim. Seninle bir problemim yok sadece espri yapıyorum. Tabii "komik şey" anlayışımız farklı olabilir. Mtlda'yla hiçbir ilişkim yoktur, sana yaptığım da sadece takılmaktır. Yamulmak ya da yamultmak konusu da hiç açılmaması gereken bir konudur ki hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden daha doğrusu klavyesel cengaverliklerden.
    Template kardeşimsin, görüşürüz.


  3. blacklebron Says:

    Konuştuklarını komik şey olarak görüyosan sana katılayım ve hahahahaha diyeyim Damn beyefendi .. Ayrıca mtlda hanıma 2 çift söz edecek olursak .. Beni bu konuda ayıplaman çok ayıp .. Tanışma tenezzülünde bile bulunmadığın bi insana yargısız infaz yapma .. sizleri seviyorum tartışma insanlar arasında her zaman olabilir .. iyi eğlenceler ..


  4. i! Says:

    hehe komiksiniz:)


  5. blacklebron Says:

    hakikaten komikleştik ya (: inşallah konu kapanmıştır ..


  6. Shaman Says:

    hehe bloglarını takip ettiğim kişilerin böyle ortaklaşa olaylarını izlemek de ayrı bi keyifli, blogvole gibi oldu, blog dünyasından en sıcak haberler aazz sooraa :)-


  7. ttku Says:

    yok artık lebron james.

    ahahahhah!


  8. Adsız Says:

    of kezo yaaa gelde temizliğe yardım et bırak şu site işlerini... ayudame!!!!